Salvieolie 10 ml - Sage - Æterisk olie

60,00 DKK
Sikker kortbetaling via PAYONE
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-3 dage
 

Cosmos Co 100% ren marokkansk Salvieolie 10 ml. Æterisk olie - Essentiel olie

Ingredienser (INCI): Salvia Officinalis Oil. Indeholder: Linalool & Limonen.

En æterisk og essentiel olie må ALDRIG anvendes ufortyndet. Den rene olie må IKKE komme i direkte forbindelse med huden eller håret, da olien er alt for skrap og koncentreret. Hud kontakt kan medføre allergi, eksem eller hudirritation. Olien skal enten blandes op med en basis olie, vand eller andet, alt efter formålet med anvendelsen.

Salvieolie fremstilles ved dampdestillation af blade fra planten Salvia officinalis. Salviebladene giver ca 1-2,5% olie. Salvie som plante har været brugt siden oldtiden som krydderi eller som lægeplante. Olien har ligeledes en lang historie, som daterer sig helt tilbage til oldtiden, hvor romerne og grækerne anvendte den mod aldrende hud, fedtet hud og mod uren hud herunder bumser og hudorm. Salvieolie kan anvendes både til massage, til at rensning af huden i ansigtet, til stimulering af blodcirkulationen, samt mod betændelse mm, da olien er stærkt antiseptisk. Salvie æterisk olie anvendes mest til aromatiske formål, hvor undersøgelser viser at duften fra denne olie stimulerer hjernen, hvor resultater som forbedret hukommelse og mental klarhed er videnskabeligt bevist. I kosmetisk henseende indgår æterisk Salvieolie i mange hår- og hudpleje produkter. Salvieolie bør kun anvendes til udvortes brug. Olien bør ikke spises eller indtages.

Dette er en 100% ren og ægte salvieolie fra Marokko. Olien er destilleret af salvieblade, som hverken er sprøjtet eller udsat for andet kemi. Olien har en holdbarhed på minimum 2 år. Salvieolie er selvkonserverende, hvorfor der ikke er tilsat konserveringsmidler. Olien er produceret og fyldt på flaske i Marokko. Marokkansk salvieolie er kendetegnet ved høj kvalitet, god naturlig duft og generelt en olie med gode egenskaber. Her får du god kvalitet til en overkommelig pris.

Salvieolie har en frisk og urteagtig duft, som er meget karismatisk og let genkendelig. Duften er dog meget koncentreret, hvis du f.eks sammenligner med friske salvieblade. Den lidt kraftige duft aftager, når olien bliver fortyndet op inden brug.

Salvieolie skal opbevares korrekt, ellers mister den de gode egenskaberne. Den skal helst stå tempereret, dvs i et skab på badeværelset eller på et værelse, og det er vigtigt, at den opbevares tætsluttet. Olien bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Guides