Krusemynteolie 10 ml - Spearmint - Æterisk olie

75,01 DKK
Sikker kortbetaling via PAYONE
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-3 dage
 

Cosmos Co 100% ren marokkansk Krusemynteolie 10 ml. Æterisk olie - Essentiel olie

Ingredienser (INCI): Mentha Spicata Oil. Indeholder: Linalool & Limonen.

En æterisk og essentiel olie må ALDRIG anvendes ufortyndet. Den rene olie må IKKE komme i direkte forbindelse med huden eller håret, da olien er alt for skrap og koncentreret. Hud kontakt kan medføre allergi, eksem eller hudirritation. Olien skal enten blandes op med en basis olie, vand eller andet, alt efter formålet med anvendelsen.

Krusemynteolie fremstilles ved dampdestillation af skud fra mynte planten Mentha Spicata. Krusemynteolie eller spearmintolie er næsten identisk med den mere kendte pebermynteolie, da de begge udvindes af bladene fra mynte. En af de store forskelle er duften, da krusemynteolie er meget mild, mens pebermynte er meget gennemtrængende. kan anvendes både til massage, til at rensning af huden, til stimulering af blodcirkulationen, mod sår og rifter, mod forkølelse og en snottet næse. Pebermynteolie anvendes i rigtig mange sammenhænge, hvorfor det er umuligt at nævne alle her. Pebermynteolie indgår i mange produkter, f.eks i bolsjer, chokolade, halstabletter, slik, te, tyggegummi, tandpasta mm.

Dette er en 100% ren og ægte krusemynteolie fra Marokko. Olien er destilleret af mynteblade, som hverken er sprøjtet eller udsat for andet kemi. Olien har en holdbarhed på minimum 2 år. Spearmintolie er selvkonserverende, hvorfor der ikke er tilsat konserveringsmidler. Olien er produceret og fyldt på flaske i Marokko. Marokkansk krusemynteolie er kendetegnet ved høj kvalitet, en god og naturlig mild duft samt gode egenskaber. Her får du god kvalitet til en overkommelig pris.

Krusemynteolie har en frisk og mild duft af mynte. Selvom duften i olien er meget koncentreret, så er duften meget mild sammenlignet med pebermynte. Duft en aftager, når olien bliver fortyndet op inden brug.

Spearmintolie skal opbevares korrekt, ellers mister den de gode egenskaberne. Den skal helst stå tempereret, dvs i et skab på badeværelset eller på et værelse, og det er vigtigt, at den opbevares tætsluttet. Olien bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Guides