Timianolie 10 ml - Thyme - Æterisk olie

75,01 DKK Sikker kortbetaling via PAYONE
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-3 dage
 

Information

Cosmos Co 100% ren marokkansk Timianolie 10 ml. Æterisk olie - Essentiel olie

Ingredienser (INCI): Thymus Vulgaris Oil. Indeholder: Linalool, Limonen, Benzylbenzoat & Geraniol.

En æterisk og essentiel olie må ALDRIG anvendes ufortyndet. Den rene olie må IKKE komme i direkte forbindelse med huden eller håret, da olien er alt for skrap og koncentreret. Hud kontakt kan medføre allergi, eksem eller hudirritation. Olien skal enten blandes op med en basis olie, vand eller andet, alt efter formålet med anvendelsen.

Timianolie udvindes ved vanddampdestillation af friske eller delvist tørrede timian blomsterskud. Disse giver 0,7-1% olie. Timianolie kan anvendes både til massage, til at rensning af huden og til aromaterapi. Timianolie anvendes i rigtig mange sammenhænge, hvorfor det er umuligt at nævne alle her. I kosmetisk henseende indgår timian æterisk olie i mange parfumer, sæber og kosmetik, men også i f.eks tandpasta, mundskyld og hånddesinficeringsmidler.

Dette er en 100% ren og ægte timianolie fra Marokko. Olien har en holdbarhed på minimum 2 år. Timianolie er selvkonserverende, hvorfor der ikke er tilsat konserveringsmidler. Olien er produceret og fyldt på flaske i Marokko. Marokkansk timianolie er kendetegnet ved høj kvalitet, god og naturlig duft og som en olie med meget virksomme egenskaber. Her får du høj kvalitet til en overkommelig pris.

Timianolie har en meget meget meget frisk duft af timian, som er meget gennemtrængende. Duften er meget koncentreret, hvis du f.eks sammenligner med friske timianblade. Den meget kraftige duft aftager lidt, når olien bliver fortyndet op inden brug. Dog er duften meget gennemtrængende, hvilket også er et af kendetegnene ved denne olie.

Timianolie skal opbevares korrekt, ellers mister den de gode egenskaberne. Den skal helst stå tempereret, dvs i et skab på badeværelset eller på et værelse, og det er vigtigt, at den opbevares tætsluttet. Olien bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Guides